Facebook Pixel Misiunea citr - Muzeul Antreprenorului

Puterea exemplului inspiră, poate muta munți și economii

Avem o țară. Cui i-o lăsăm?

Ultimii ani ne-au arătat că pierdem mai mulți antreprenori decât producem: 50% dintre companiile de impact pe care se bazează economia României, companii cu active de peste 1 milion de euro, sunt în dificultate 1. Vorbim despre jumătate dintre cele și așa foarte puține companii de impact. De aceea, în anul Centenar al României Mari, sărbătorim 30 de antreprenori români reprezentativi pentru generația lor, ca simbol al respectului pe care îl purtăm spiritului antreprenorial românesc, motorul economiei locale.

Am creat expoziția 100 de ani de antreprenoriat în România, pentru că, după o experiență de 20 de ani în management de criză și lucru cu societăți în dificultate, mai punem o cărămidă în a încerca să prevenim ceea ce echipa CITR Group știe să vindece. Forța poveștilor antreprenoriale ilustrate în cadrul expoziției aduce optimism și ne arată că secretul succesului în antreprenoriat stă în a nu te opri, în a nu înceta să identifici soluții.

Credem cu tărie că economia românească are nevoie de antreprenori locali, antreprenori cu viziune, cu spirit de inițiativă și curaj, care inspiră generații și care au impact asupra economiei autohtone. Antreprenori care atunci când sunt în momente de cumpănă au curajul să ceară ajutor. Antreprenori care contribuie la e­du­carea noii generații și sunt activi în a da mai departe comunității din care fac parte și ecosistemului de business. Antreprenori care au îmbrățișat valoarea eșe­cului, și care dansează în același ritm ca și antreprenorii din economiile mai mature. Pe aceștia îi sărbătorim în expoziție și pe toți cei ca ei, cărora le mulțumim că au construit tradiția spiritului antreprenorial românesc și că, implicit, mișcă economia României, în fiecare zi.

1 Studiul CITR Group asupra companiilor de impact, publicat în martie 2018.

ANDREI CIONCA

Președinte CITR Group

Ia-ți răgaz să discuți despre compania ta

Lasă-ne datele de contact și te vom contacta în cel mai scurt timp.